“Elke persoon draagt zijn eigen dokter in zich mee.

Wij zijn op ons best als we de dokter die in elke persoon huist een kans geven om te werken.”

 

Albert Schweitzer MD

Velen komen voor de eerste keer langs bij een chiropractor met pijn of ongemak meestal in de rug of nek. Vaak is pijn een boodschap van je lichaam die zegt dat het uit balans is en niet optimaal of correct functioneert. 

 

Als in het lichaam het evenwicht tussen wervelkolom, musculoskeletaal systeem en het zenuwstelsel goed is, dan vermindert je pijn en is je bewegingsvrijheid groter. En dat heeft een positieve invloed op je algemene welbevinden! 

 

Jouw chiropractor bepaalt en herstelt belemmeringen in de wervelkolom, verzorgt het musculoskeletaal evenwicht en vermindert spanningen in het zenuwstelsel. 

 

Zo is chiropraxie efficient in de bestrijding van rug- en nekpijn met uitstralende zenuwpijnen naar armen/benen, hoofdpijn, duizeligheid en klachten van gewrichten. 

 

Mijn migraine is aanzienlijk verbeterd sinds ik bij Chloe beland ben. Chloe is niet enkel mijn chiropractor, maar ook een vriendin met een luisterend oor. De behandelingen en onze gesprekken zijn voor mij een perfect en gezonder alternatief voor medicatie.

 

S.C Dendermonde, Oost-Vlaanderen

Een hernia en verschuiving van een wervel (vastgesteld na CT scan en MRI) beletten me om nog te sporten, zelfs gewoon stappen werd een pijnlijke ervaring. De behandeling:  een operatie of pijnbestrijding met inspuitingen aan de wervelkolom. Een boek omtrent chiropraxie deed mij besluiten eerst deze weg te volgen. Een volledig herstel zit er waarschijnlijk niet in maar de behandeling geeft mij de mogelijkheid volledig actief te zijn en te sporten! Een aanrader!!!

 

R.W Asse, Oost-Vlaanderen

Behandeling bestaat uit hooggeschoolde “correcties” aan de wervelkolom, schedel en ledematen. Deze correcties zijn comfortabel en veilig enkel als ze uitgevoerd worden door een bekwame en ervaren chiropractor.

 

De methode om te corrigeren varieert vaak van persoon tot persoon en kan gemakkelijk aangepast worden aan jouw leeftijd, grootte en bewegingscapaciteit.

Wij gebruiken gespecialiseerde behandelingstafels en materiaal dat ons in staat stelt om personen van alle leeftijden en met alle soorten aandoeningen te behandelen.

 

Als je vragen hebt over chiropraxie of een bepaalde klacht, neem dan gerust contact met ons op.

 

Jouw Chiropractor heeft een brede ervaring in medische pathologie. Dat betekent dat jij, jouw familie en vrienden van kwalitatieve zorg genieten ongeacht je medische achtergrond. 

 

Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen.

Na het lezen van een artikel over chiropraxie ben ik op het einde van mijn zwangerschap bij Chloe terechtgekomen. Ze luisterde aandachtig naar me en gaf me het mentale en lichamelijke vertrouwen dat ik nodig had voor de bevalling.
 

Met mijn ondertussen 10 maanden oude zoontje ga ik ook regelmatig bij haar. Hij wordt steeds erg op zijn gemak gesteld en de behandelingen zijn heel subtiel; hij geniet er zelfs van! 

 

K.B Ninove, Oost-Vlaanderen

Wij zijn zo in de wolken dat na 8 jaar mijn dochter nu eindelijk vrij is van bedplassen, reeds na 3 behandelingen met jouw ‘magische’ handen waren de nodige blokkades weg, zodat ze elke nacht droog is nu.

 

Fantastisch, wij zijn heel gelukkig hiermee.

 

Nogmaals van harte dank voor uw effectieve en juiste behandeling.

 

S.S Eeklo

2019 Jouw Chiropractor. All right reserved.

All images and photographs are owned by Jouw Chiropractor.