Geneeskunde is de studie van de ziekte en wat ervoor zorgt dat men sterft.

Chiropraxie is de studie van de gezondheid en wat ervoor zorgt dat men leeft."

 

BJ Palmer

Chiropractors Chloe Powell en Gert Lippens hebben 5 jaar gestudeerd aan het prestigieuze Anglo-European College of Chiropractic in Engeland vooraleer ze verhuisden naar België om 2 praktijken te openen in Vlaanderen: eerst in Aalst en nu in Gent. Chiropractor Jelle Bonte studeerde ook 5 jaar aan het Institut Franco-Europeen de Chiropraxie in Frankrijk.  

 

Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

Chiropractor Chloe Powell 

Chloe Powell, geboren en getogen in Engeland, kreeg voor het eerst chiropractische zorg op achtjarige leeftijd en werd door haar chiropractor bijgestaan toen ze als tiener voor verschillende gezondheidsuitdagingen stond. Het doel van Chloe is elk persoon helpen hun maximale gezondheidsvermogen te bereiken en daarvoor werkt ze met een individuele en persoonlijke aanpak. Hoewel ze patiënten van alle leeftijden helpt, ligt haar passie in het bijzonder bij het helpen van zwangere vrouwen doorheen de zwangerschap en het bijstaan van groeiende baby’s en kinderen doorheen hun kindertijd. Chloe heeft een brede ervaring met jonge patiënten en heeft al honderden baby’s en kinderen behandeld en ze bestudeerde de band tussen de manier waarop we geboren worden en de manier waarop onze gezondheid evolueert in het latere leven.

 

"Chiropraxie is van onschatbare waarde om de gezondheid van jouw familie op een natuurlijke wijze te ondersteunen."

Talen: Engels, Nederlands

Specialisatie: Chiropraxie voor baby's en kinderen, en tijdens de zwangerschap

Chiropractor Gert Lippens

Gert Lippens heeft het menselijke lichaam en de menselijke beweeglijkheid uitgebreid bestudeerd, eerst als een kinesist en nu als chiropractor. Het zoeken van de oorzaak van de klacht is z'n belangrijkste doel. Hij is gepassioneerd door de menselijke bewegingsvrijheden en het mogelijke functioneel herstel. Gert zette z'n brede ervaring over op verscheidene takken in de sportwereld (voetbal, wielrennen, atletiek, volleybal, basketbal, ...) en hij werkt nu als hoofdchiropractor voor de Belgische Gymnastiekfederatie. Zo bouwt hij z'n ervaring van internationaal niveau uit door nauwe samenwerkingen met kinesisten, trainers,  dokters, radiologen, specialisten en chirurgen.

Deze top(sport)-zorg geeft Gert aan iedereen in de praktijken in Aalst en Gent, waar hij vele mensen van alle leeftijden bijstaat met chiropraxie.

 

"Want iedereen is een topsporter op z'n eigen niveau!"

Talen: Engels, Frans, Nederlands

Specialisatie: chiropraxie, kinesitherapie en bewegings-inzicht voor amateur en topsporter

Chiropractor Jelle Bonte

Als tiener was het Jelle’s grote droom om professioneel wielrenner te worden. Een blessure beëindigde de droom, maar liet een wereld opengaan door de ontdekking van chiropraxie! Om beter inzicht te krijgen in beweging en biomechanica, studeerde Jelle kinesitherapie in Gent. Snel hierna schoolde hij zich om tot chiropractor en blijft zich nu verder specialiseren. Het is Jelle’s passie om jou te begeleiden in het bereiken van je dromen door samen te werken naar een sterke gezondheid. Zo benut je de kansen van het leven ten volle! 

"Samen op weg naar een sterkere gezondheid!"

Talen: Engels, Frans, Nederlands

Specialisatie: begeleiden van sporters op elk niveau, blessurepreventie, verbetering van de algemene gezondheid

2019 Jouw Chiropractor. All right reserved.

All images and photographs are owned by Jouw Chiropractor.