Kinesitherapie in Aalst

Met trots bieden we in onze praktijk in Aalst gespecialiseerde kinesitherapiesessies aan bij Carolien Van Royen en Aran Tulkens.

 

Bovenop algemene revalidatie na een operatie of letsel, werken onze kinesisten nauw samen met de chiropractors. Zij zijn experts in het herstellen van structureel en functioneel evenwicht in het lichaam en het verlichten van druk op het zenuwstelsel. Om te voorkomen dat suboptimale bewegingspatronen en houdingen het lichaam uit evenwicht brengen, zorgen onze kinesisten voor een verbetering van deze disfunctionele patronen.

 

Een kinesitherapiesessie kan daardoor starten, maar hoeft niet noodzakelijk, met het bewerken van de spieren die het onevenwicht ondersteunen. Carolien en Aran zijn bovendien ook erkend voor de behandelmethode Dry Needling, een zeer effectieve behandeling voor gespannen spieren en triggerpoints. Maar vooral gespecialiseerde oefentherapie zorgt ervoor dat je lichaam nieuwe en betere bewegingsstrategieën en houdingen tot een goede gewoonte maakt. En dat voorkomt terugkeer van problemen. De nadruk ligt op actieve beweging, waarbij er gefocust wordt op gedetailleerde en persoonlijke trainingsprogramma’s.

Behandelingen aangeboden door kinesisten Carolien en Aran:

 

  • Algemene revalidatie na een operatie of letsel

  • Op doorverwijzing van een huisarts voor specifieke klachten (acute of chronische)

  • Sport gerelateerd blessureherstel

  • Gespecialiseerde bewegingstherapie

  • Dry Needling

 

Je kan de kinesisten consulteren met of zonder doorverwijzing van je huisarts.

KINESISTE CAROLIEN VAN ROYEN:

 

Carolien Van Royen studeerde in 2016 af aan de Universiteit Gent met een Master in de kinesitherapie. In het voorbije jaar heeft ze zich ook gecertificeerd voor volgende gespecialiseerde technieken: RedCord, Dry Needling en Ido Portal Movement Culture. Carolien is al vanaf vijfjarige leeftijd zeer actief in de sportwereld, waarin ze op een hoog competitief niveau aan speerwerpen doet. Ze haalt voor haar behandelingen inspiratie uit haar atletische ervaring en hanteert een combinatie van specifieke manuele technieken en creatieve trainingsplannen om het beste resultaat te behalen voor haar patiënten.

 

KINESIST ARAN TULKENS:

 

Aran Tulkens studeerde in 2016 af aan de Universiteit Gent met een Master in de kinesitherapie. Het is voor Aran een passie om zijn patiënten de beste service aan te bieden en daarvoor specialiseerde hij zich verder in RedCord, Dry Needling en Ido Portal-technieken. Aran besteedt veel aandacht aan bewegingsanalyse en hanteert graag een combinatie van oefeningen en behandelingen op de kinetafel om de beste resultaten te verkrijgen. Hij streeft er altijd naar om de risicofactoren te achterhalen die de revalidatie zouden kunnen belemmeren of voor een grotere kans op chroniciteit zouden kunnen zorgen, waarna hij creatieve manieren bedenkt om deze obstakels te overwinnen.

2019 Jouw Chiropractor and Kin-Active Aalst. All right reserved.

 

All images and photographs are owned by Jouw Chiropractor and Kin-Active Aalst. 

Contact KineConcept Aalst:

Onze Lieve Vrouwplein 1

9300 Aalst

0468 16 49 05

www.kineconceptaalst.be

 

Openingsuren KineConcept Aalst:

 

Maandag:        Gesloten

Dinsdag:          08:30-20:00

Woensdag:      08:30-20:00

Donderdag:     08:30-13:00

Vrijdag:            14:00-20:00

Zaterdag:         Gesloten

2019 Jouw Chiropractor. All right reserved.

All images and photographs are owned by Jouw Chiropractor.